Binnen onze praktijk worden de rijbewijskeuringen gedaan door drs. J.H. Segers. Dit gaat alleen om keuringen vanaf 75 jaar. Dus niet om keuringen voor bijvoorbeeld vrachtwagen, motor of bus. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met de assistente. Zij zal vragen om uw gegevens (naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer).
Wij verzoeken u de ochtendurine op te vangen op de dag van de afspraak en deze in te leveren bij de arts tijdens de keuring. Neem ook uw CBR-papieren en evt. bril mee.

Tarief rijbewijskeuring € 35,-. Graag contant en gepast meenemen. Wij hebben geen wisselgeld.

Het duiken en de duikvakanties worden steeds populairder. Duiken is niet zonder risico’s, het vergt veel van lichaam en geest. De Onderwaterbond en de Nederlandse Vereniging van Duikgeneeskundigen adviseren dan ook dat iedereen die duikt,  zich regelmatig laat keuren door een gekwalificeerd duikerarts.

drs. J.H. Segers is opgeleid tot duikerarts. Dit betekent dat hij een gedegen keuring kan doen en een goed advies over gezondheidsrisico’s kan geven.
Omdat hij geregistreerd staat als duikerarts, worden de kosten voor de keuring door sommige verzekeraars vergoed. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met de assistente. Zij zal vragen om uw gegevens (naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer).

Wij vragen u vriendelijk 15 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn op de Kastanjelaan 2, Huizen. Dit om de vragenlijst voor duikerskeuringen in te vullen. Wij verzoeken u de ochtendurine op te vangen op de dag van de afspraak en deze in te leveren bij de arts tijdens de keuring. Neem ook uw relevante duik-papieren en evt. bril mee.

Tarief duikerskeuring € 40,-. Graag contant en gepast meenemen. Wij hebben geen wisselgeld. Een herhaal keuring voor duikers kost € 30,- en u hoeft hiervoor niet 15 minuten tevoren aanwezig te zijn maar gewoon op het tijdstip van de keuring.