fbpx
Laatste nieuws2017-09-04T13:27:03+02:00

Laatste nieuws

Telefonische bereikbaarheid

Beste patiënten,

De scholen zijn weer begonnen. Wij merken een flinke toename aan telefoontjes naar onze praktijken. Het kan hierdoor op piekmomenten (’s ochtends tussen 08-09:30 uur bijvoorbeeld) voorkomen dat u 10-15 minuten in de wacht staat. Wij werken met vereende krachten om u zo snel en adequaat mogelijk te woord te staan.

Enkele tips:

 1. Maak zelf een afspraak op het spreekuur via MedGemak / MGn – dan hoeft u niet te bellen!
 2. Herhaal zelf uw medicatie via MedGemak / MGn of de herhaalreceptenlijn!
 3. Als het kan wachten, probeer eens op een later tijdstip te bellen, bijvoorbeeld na 11:00 uur
 4. Stuur een e-mail met uw vragen, i.p.v. bellen. Gebruik hiervoor: info@gooisehuisartsen.nl 
 5. Download de MedGemak iOS/Android app voor op uw telefoon: dan is bellen helemaal niet meer nodig.

Wij doen ons best en hopen samen met u de wachttijden aan de telefoon weer te kunnen beperken!
Dank voor uw begrip en medewerking

Team Gooise Huisartsen

Onze top 5 voor nieuwe patiënten!

Onze net geopende praktijk in de Blaricummermeent maakt een enorme groei door met nieuwe aanmeldingen!
We zijn hier erg blij mee en bieden graag zorg dichtbij aan de inwoners van onze mooie wijk.

 1. Wij zijn voor onze patiënten op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 17:00 uur altijd bereikbaar op 035 – 303 99 99
  Voor spoedgevallen toets je 1 in en nemen we binnen 30 seconden op: gegarandeerd!
  Op maandag t/m vrijdag na 17:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen bel je met de Huisartsenspoedpost Blaricum op 088 130 96 00.
 2. Wij zijn OPEN voor het fysieke spreekuur op maandag + woensdag + vrijdag tussen 08:00 – 17:00 op de locatie Blaricummermeent (Binnendelta 3K, Blaricum)
 3. Wil je op dinsdag of donderdag tussen 08:00 – 17:00 uur een fysieke afspraak maken? Dan zijn wij OPEN en hebben wij altijd plek voor jou op de Lindenlaan 46 in Huizen!
 4. Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan komen wij aan huis! Ook op dinsdag of donderdag!
 5. Gezien de enorme groei verwachten wij op korte termijn ook een derde huisarts aan te nemen: dan gaan wij ook dinsdag en donderdag open op de Binnendelta!

Gooise Huisartsen Blaricum heet jou en je gezin dus van harte welkom, velen gingen je al voor! Schrijf je hier in!

Bij vragen: bel, mail of whatsapp ons!

Brief aan inwoners Blaricummermeent

Beste buurtbewoners,

 

Je lekker fit en gezond voelen, dat willen we allemaal. Toch gaat dat niet altijd vanzelf. De afgelopen periode hebben we kunnen zien dat een goede gezondheid soms wat ondersteuning nodig heeft. En waar je deze ondersteuning zelf niet goed kunt bieden of krijgen, helpen wij graag. Gooise Huisartsen opent daarom op woensdag 3 juni een nieuwe praktijk in de Blaricummermeent. 

 

Als moderne praktijk zijn wij er niet alleen om jou (en je gezin) van reguliere zorg te voorzien, bijvoorbeeld in de vorm van een fysiek spreekuur, maar bieden we ook meer geavanceerde, digitale vormen van zorg. Zo kun je met onze huisartsen beeldbellen en appen, werken wij met onze eigen, beveiligde MGn consulten-app en bieden we huisartsenzorg in de wijk. En omdat we samenwerken met de andere vestigingen van Gooise Huisartsen, zijn we altijd in de buurt, ook als iets gebeurt op school of op de sportclub. Zo is zorg altijd dichtbij. En is het nodig om op te schalen naar een meer geavanceerde vorm van zorg? Dan zorgen wij ervoor dat je bij de beste specialisten terecht kunt, of je nu medische of psychologische expertise nodig hebt. 

 

Het Blaricummermeent-team bestaat uit twee huisartsen, Fenny Beukers en Jim de Vos. Je kunt dus zelf bepalen of je liever een man of een vrouw als huisarts wilt. Fenny is gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde en gynaecologie. Jim heeft extra aandacht voor hart- en vaatziekten en kleine chirurgische ingrepen. Daarnaast ondersteunt onze praktijkondersteuner Ilja Hijmans patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, astma, COPD en hart- en vaatziekten. Rozemarijn van Kooten is aan onze praktijk verbonden voor de geestelijke gezondheidszorg. Zij helpt je bijvoorbeeld bij overspannings- en burn-out-klachten, stemmingswisselingen, vragen over ADHD of autisme en andere psychische vraagstukken. Zo bieden wij voor al je gezondheidsvragen een luisterend oor. 

 

Ook handig om te weten:

 • Een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen doe je gemakkelijk via e-mail, in onze app, of gewoon via de telefoon. 
 • Bij ons kun je ook bloedprikken. Hierdoor hoef je niet langer naar het ziekenhuis of de poli.

 

Onze nieuwe praktijk is nu open voor aanmeldingen voor inwoners van de wijk Blaricummermeent. Wil je meer weten over Gooise Huisartsen? Kijk dan op onze website. Wil je je aanmelden én meteen een kennismakingsgesprek plannen? Bel dan met onze praktijk via 035 – 303 9999 of stuur een WhatsApp-bericht. 

We verwelkomen je graag! 

 

Team Gooise Huisartsen Blaricum