Laatste nieuws2017-09-04T13:27:03+02:00

Laatste nieuws

Gezondheidscentrum Blaricummermeent is klaar voor de start!

De bouw van ons gezondheidscentrum, midden in de Blaricummermeent, schiet flink op. In het laatste kwartaal van 2021 verwelkomen wij je dan ook graag op de Deltazijde 10-V in Blaricum.

In ons gezondheidscentrum vind je je eigen huisarts en bieden we je een apotheek-uitgiftepunt voor het ophalen van medicijnen. Ook kun je bij ons elke dag terecht voor bloedprikken en andere onderzoeken, zoals bijvoorbeeld het laten maken van een hartfilmpje of een echo. Daarnaast werken in ons gezondheidscentrum diverse specialisten zoals psychologen, fysiotherapeuten en verloskundigen. Je kunt dus bij ons terecht voor de gezondheidszorg van jezelf en die van je gezin; allemaal gevestigd op één locatie in het hart van de Blaricummermeent.

Wij houden onze zorg zo laagdrempelig mogelijk. Daarom kun je veel gezondheidszaken regelen via onze app. Zo kun je online een afspraak maken wanneer je maar wilt, je eigen medisch dossier inkijken en herhaalrecepten aanvragen. Ook kun je je huisarts een korte medische vraag stellen en een foto meesturen. Je krijgt dan binnen één werkdag een reactie. Handig, als je bijvoorbeeld even niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Hiermee houden we de zorg toegankelijk en bereikbaar voor elke patiënt op elk moment.

We zien jou en je gezin graag in ons nieuwe gezondheidscentrum. Tot die tijd zijn we natuurlijk gewoon geopend op onze tijdelijke locatie op de Binnendelta 3K in de Blaricummermeent.