Beste buurtbewoners,

 

Je lekker fit en gezond voelen, dat willen we allemaal. Toch gaat dat niet altijd vanzelf. De afgelopen periode hebben we kunnen zien dat een goede gezondheid soms wat ondersteuning nodig heeft. En waar je deze ondersteuning zelf niet goed kunt bieden of krijgen, helpen wij graag. Gooise Huisartsen opent daarom op woensdag 3 juni een nieuwe praktijk in de Blaricummermeent. 

 

Als moderne praktijk zijn wij er niet alleen om jou (en je gezin) van reguliere zorg te voorzien, bijvoorbeeld in de vorm van een fysiek spreekuur, maar bieden we ook meer geavanceerde, digitale vormen van zorg. Zo kun je met onze huisartsen beeldbellen en appen, werken wij met onze eigen, beveiligde MGn consulten-app en bieden we huisartsenzorg in de wijk. En omdat we samenwerken met de andere vestigingen van Gooise Huisartsen, zijn we altijd in de buurt, ook als iets gebeurt op school of op de sportclub. Zo is zorg altijd dichtbij. En is het nodig om op te schalen naar een meer geavanceerde vorm van zorg? Dan zorgen wij ervoor dat je bij de beste specialisten terecht kunt, of je nu medische of psychologische expertise nodig hebt. 

 

Het Blaricummermeent-team bestaat uit twee huisartsen, Fenny Beukers en Jim de Vos. Je kunt dus zelf bepalen of je liever een man of een vrouw als huisarts wilt. Fenny is gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde en gynaecologie. Jim heeft extra aandacht voor hart- en vaatziekten en kleine chirurgische ingrepen. Daarnaast ondersteunt onze praktijkondersteuner Ilja Hijmans patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, astma, COPD en hart- en vaatziekten. Rozemarijn van Kooten is aan onze praktijk verbonden voor de geestelijke gezondheidszorg. Zij helpt je bijvoorbeeld bij overspannings- en burn-out-klachten, stemmingswisselingen, vragen over ADHD of autisme en andere psychische vraagstukken. Zo bieden wij voor al je gezondheidsvragen een luisterend oor. 

 

Ook handig om te weten:

  • Een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen doe je gemakkelijk via e-mail, in onze app, of gewoon via de telefoon. 
  • Bij ons kun je ook bloedprikken. Hierdoor hoef je niet langer naar het ziekenhuis of de poli.

 

Onze nieuwe praktijk is nu open voor aanmeldingen voor inwoners van de wijk Blaricummermeent. Wil je meer weten over Gooise Huisartsen? Kijk dan op onze website. Wil je je aanmelden én meteen een kennismakingsgesprek plannen? Bel dan met onze praktijk via 035 – 303 9999 of stuur een WhatsApp-bericht. 

We verwelkomen je graag! 

 

Team Gooise Huisartsen Blaricum