Beeldbellen / videoconsult

Gooise Huisartsen biedt nu de mogelijkheid voor VIDEOCONSULTEN. Toch vinden wij het prettig om u te kunnen zien. Hierom zijn wij de samenwerking aangegaan met WeSeeDo. Via deze organisatie kunnen wij u op afstand toch een “echt” gesprek bieden. Beeldbellen via WeSeeDo is eenvoudig en je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te starten. Het enige wat u nodig heeft is een telefoon of computer met camera en microfoon. Wij doen de rest!

Hoe gaat het in zijn werk
Met vragen of klachten belt u met de assistente. Zij zal tijdens de telefonische triage aan u vragen of u wilt beeldbellen. Als dit mogelijk is, ontvangt u per mail een link welke toegang geeft tot de digitale wachtkamer. U neemt plaats in deze digitale wachtkamer en de huisarts zal verbinding maken op het afgesproken tijdstip.

U ontvangt van uw huisarts een link per e-mail of per SMS met een inlogcode.
Dit bericht ontvangt u van WeSeeDo. De mail of SMS bevat ook een afspraak op datum en tijd.

Kort voor uw afspraak klikt u de link aan en toetst u de opgegeven code in op uw mobiel, tablet of laptop. U komt dan in de virtuele wachtkamer van de huisarts.
Uw huisarts ziet dat u zich hebt aangemeld en maakt contact op het moment van de afspraak. Zodra uw huisarts contact met u maakt, moet u akkoord geven en het videogesprek komt dan tot stand.

Let op: WeSeeDo werkt alleen op de browsers Google Chrome en Safari. Het kan mogelijk zijn dat de link, die via WeSeeDo gestuurd wordt, in de ongewenste post terecht komt.

Uw privacy blijft gewaarborgd. WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers. Er wordt geen data opgeslagen en WeSeeDo is AVG-proof. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de ISO 27001 en NEN 7510 eisen.